Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi s.k. b-människor är inte andra klass. Vi följer bara vår biologiska rytm. Tyvärr är samhället anpassat efter a-människor.


Lyss till cirkadianska rytmer


Jag dansar min egen dans
Till smekande rytmer nånstans
En rytm pulserar i mitt blod
Och gör mig levandegjord

Lyss till cirkadianska rytmer
Använd diskreta logaritmer
Jag krypterar mitt inre
Efter mitt eget sinne






 




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-10 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP