Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lorem Ipsum är utdrag ur Ciceros etiklära. Ingen ska förstå texten, utan den används för att visa layout och typsnitt. Textsnutten är ett citat från Ciceros text: det vi slipper förstå.


Lorem Ipsum

Lorem Ipsum
Låt inte innehållet distrahera
Se bara till formen och det yttre

Det finns ingen som älskar smärtan i sig.




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-10 22:16



Bookmark and Share


    TvåTungor
Finurligt! Sista raden väcker tankar...
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP