Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma

För en sekund kan jag glömma alla bekymmer
Få glömma en stund
Få sova en blund
Få låtsas att allt är
Bra
Att få må
Jätte bra
Något som är att föredra




Bunden vers (Rim) av huvudrollen.
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-11 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudrollen.