Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycka

Det är inte ofta jag kan tycka om mig själv
Jag tycker bara jag är en olycka
Som är det otänkbara
Du skulle inte gilla mig
Jag är bara en hemsk tonårstjej




Bunden vers (Rim) av huvudrollen.
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-06-06 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudrollen.