Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ointressant

Jag är så ointressant
Att jag ibland känner mig som en fjant
Utan vänner
Utan ovänner
Ser jag ut genom glasrutan
Och jag ser bortom
Och tillslut ser jag honom
Och mitt hjärta slår akut i en minut
Men ingen ser mig
Alla överger
För jag är så ointressant




Bunden vers (Rim) av huvudrollen.
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-31 03:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är mer än säkerligen intressant!
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

huvudrollen.