Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumhet

Jag saknar han ibland
Och sättet du satte hjärtat mitt i brand
Och hur vi sysselsatte varandras saknad efter närhet
Men det fanns en beskhet
Och jag smet
Du var bara en dumhet




Bunden vers (Rim) av huvudrollen.
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-06 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudrollen.