Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det finns någon beröringspunkt mellan ateister och troende så måste det vara kärlek.


Intighet

Jag försöker föreställa mig
Att inte tro
Inte hoppas
Men ändå tro
På kärleken

Intigheten skrämmer mig
Utan mening
Inget ansvar
Nihilism?

Jag fyller intigheten
Med tro hopp
Och kärleken

Kärleken är det
Vi har gemensamt




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-12 01:42



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Beröringspunkt Kärlek kunde den också ha titulerats även om 'intigheten' är ett lysande begrepp.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP