Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


I tystnad utstrålar hon skönhet

 

Löven lossnar, faller av grenen 
Vagga sig ner till den fasta asfaltet 
Hon är magnefik med många färger
Som hon inspirerar konstnärer
Att porträttera ett mästerverk 
av hennes avbild.




Dagbok av M.A.J.R
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-19 12:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin besjälning av hösten.
2017-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig höstdikt...man får njuta av allt det vackra...
2017-10-21

  Öknens Ros VIP
Vacker bild av hösten, fin dikt.
2017-10-19
  M.A.J.R
M.A.J.R