Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag förvalta mitt pund?

Ska jag förvalta mitt pund?
Men jag måste vila en stund

Ska jag förvalta mitt pund?
Men nu är magen rund

Ska jag förvalta mitt pund?
Jag känner mig inte sund

Ska jag förvalta mitt pund?
Men jag måste gå ut med min hund

Ska jag förvalta mitt pund?
Kan jag be i en helig lund?

Ska jag förvalta mitt pund?
Är jag bankens kund?

Ska jag förvalta mitt pund?
Och inte känna avund?







Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-12 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP