Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Februari


Budapest (2018)

I min stillsamma vardag trilla det in en idé
att återigen vara på resande fot, spontant
bege mig till en slumpvis plats
Lång ifrån där jag bor..

Till en stad som är uppdelad i två
floden strömma emellan dessa
historian fyller varje hörn
gjutet i betong, hugget i sten och formad metall
förklarar ljusets sken och dyster mörker


Jag finner styrka
i min upptäcks resa
min nyfikenhet vaknar
Ifrån sin långa vintersömn
känner en gnista som sprakar
Äntligen har jag vaknat..




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-29 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R