Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har kantrat över den där båten för många gånger nu

_______________________________________

Jag har kantrat över den där båten för många gånger nu

tagit så många tuggor av livets smärta

att jag inte orkar känna mer

Tids nog kommer vi alla dö

Så varför sträva efter den vägen redan nu?

 

Ser min brors skelett framför mig i mitt inre

Död, död, död

Tänk om jag kunde finna ett sätt att resa i tiden?

 

Kan aldrig acceptera

 

Jag har sett saker ur många perspektiv i livet

Det sägs att saker som sker har en mening?

Detta är något jag inte kan ta till mig

 

Det skär inom mig att ni andra inte kunde förstå

att han var Min bror med!

Varför skulle jag vilja veta av er när ni försvårade

för mig att kunna ta ett Sista farväl?

 

Jag har kantrat över den där båten för många gånger nu

tagit så många tuggor av livets smärta

att jag inte orkar känna mer

Tids nog kommer vi alla dö

Så varför sträva efter den vägen redan nu?

 

Ja, det är det jag säger

innan jag greppar tag i mina hantlar igen

för att fortsätta bygga upp mig själv

Fokuserar på sånt som ger energi istället för att ta.

_______________________________________




Fri vers (Prosapoesi) av Magica VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-13 02:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och närvarande ...kram
2017-04-02

  Peter G VIP
Tycker om hur du vänder allt i sista strofen!
En fin vändning som ger mig en härlig energi!

Tack!


2017-03-16

  Valter Örn VIP
Varför är människor så onda och varför fokuserar de inte på att ge istället för att ta ?
2017-03-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, hur kan människor vara så grymma. Hjärtlöshet av värsta sort. Det finn saker man aldrig kan förlåta.
2017-03-13

  ULJO
Sista raden säger allt
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP