Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På insida dör man sakta

 

Jag dör på insida!

I drömmen!
I verkligheten!
I mardrömmen!

Jag dör på utsida!

I verkligheten1
I mardrömmen!
I drömmen!

Jag/vi dör på in/utsidan

I verkligheten!
I verkligheten!
I verkligheten!

Världen blunder bort!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2017-03-13 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP