Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den förlorade samvetet

 

Den man!
Som någon gång har förlorat sitt samvete
Sitt sinne och sin kärlek

Kommer/ kan aldrig att vinna den tillbaka

Man leker med eld
Man för sin vardag dricker eld
Man till sitt fiende önskar strid och eld

Våldet är den förlorade samvetet reaktion

En klona på sin förlorade samvete blir man
En klona på sig själv vill man tvinga andra människor till
En klona på ondskan blir man

Den förlorade samvetet är EN RELIGION …




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2017-03-13 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP