Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men ångesten grep mig

De flesta saker
Jag oroade mig för
Hände aldrig

Men

Ångesten grep mig
Om halsen
Med brutala händer
Och kvävde mig

Ångesten
Gröpte min själ
Och gav mig
Svårläkta sår

Ångesten
Gav mig ärr
Som glömskan
Inte kan slipa  bort





Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-13 11:23



Bookmark and Share


  aol
Bra fångar du ångestens gripklorden svävar rätt som det är över en,
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP