Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insjö (låt mig gå)




de säger att
sommaren är
i antågande

och jag har
sett det förr



hur min bröstkorg
ligger som en
öppen insjö

för dig
att utforska

från den
stilla ytan
och genom

alla grumliga
lager av vatten

ner till den
djupaste dy



och mitt hjärta
guppar likt ett
näckrosblad

i ljummet
solsken
om än

förankrat

långt där nere
dit de varma
strålarna


aldrig kan nå


låt mig gå


låt mig vara
låt mig möta
syret igen




Fri vers av Pärlemor
Läst 4066 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-03-13 20:38



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du har om någon känsla för poesi,. när kommer du tillbaks? hoppas snart.
2018-05-23

  Ananas
Wow! Så vackert och stämningsskapande.
2018-01-17

    ej medlem längre
väldigt vackert.
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor