Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flykten till ingenstans liv

 

En dunst
Som
Förvandlas till en dröm

En dröm,
Som
Förblir till dunst

Flykt!
Flykt!
Flykt!

Flykten och ingenstans
Flykten och någonstans
Flykten och allstans

Och jag!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-03-14 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP