Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dröm har sitt pris

 

Drömmar!
Kostar liv och tid

Drömmar!
Kräver att offra och tid

Drömmar!
Har sin livsstil och sin begränsat tid

Drömmar!
Talar och lever i tid

Drömmar!
Existerar i sanningen och i tid

Drömmar!
Flyr aldrig sin tid

Man betalar för sina drömmar med sitt liv
Man dör i förtid

Drömmar!
Är människans den bästa någonsin tid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2017-03-14 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP