Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal dröm, gammal kvinna






När jag var ung och lätt
ville jag lära mig steppa
känna rytmen pulsera
höra skorna klappra mot golvet


Nu är jag gammal och tung
vill lära mig steppa
känna rytmen pulsera
höra skorna klappra mot golvet


Kan sitta på en stol
låta benen gå som lärkvingar
känna rytmen pulsera
höra skorna klappra mot golvet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-03-14 11:33



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
:)
Lysande positivt!
2017-03-16

  överlevaren VIP
Bra taktkänsla i orden!
2017-03-15

  lilla t
Börja steppa, vetja! Fin text.
2017-03-15

    Peter Söderqvist
Vacker text om önskningar som kan slå in.
2017-03-15

  StinaJ VIP
Bättre sent än aldrig tänker jag när jag läser denna text så full av libvsbejakande i den.
2017-03-14

    Birgersdotter VIP
Underbart!Härligt när drömmar lever!
2017-03-14

  Janina Kaminska
Inget är för sent. Drömmar finner nya sätt!
2017-03-14

  Maria Sundelin VIP
Dröm på din dröm
Kramar
2017-03-14

  Eva Helene VIP
Så bra detta! Och tack för bilden jag såg framför mig, den gör mig lite upprymd! :)
2017-03-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig humorfylld text med tänkvärd ansats!
2017-03-14

    ej medlem längre
Det är bra när man finner nya sätt, benen får röra sig ändå...
2017-03-14

  Marianne Räf
Livet är en dans; gammal som ung
vill steppa... Fint poetat !
2017-03-14

  Feminaz
Vackert poem med en klokhet som manar till både eftertanke och livsbejakande.
2017-03-14

  M.Eta
Stående eller sittande, huvudsaken är att man håller takten! Kul text!
2017-03-14

    ej medlem längre
Härligt! <3 Det är alltid tid att uppfylla drömmar och att göra det utifrån sina förutsättningar. Kram
2017-03-14

  Niliboy
Det är iså fint att kunna steppa, lycka till! Birger
2017-03-14

  Valter Örn VIP
Så bra tänkt och skriftat. Så håller man sig ung i sinnet. I mitt fall yttrar det sig i att jag kan börja sjunga eller vissla på en låt som gör mig glad.
2017-03-14

  ULJO
Inget är försent. Men man kanske får begränsa utifrån förutsättningarna
2017-03-14

  Öknens Ros VIP
alldeles utmärkt sätt att steppa!
2017-03-14

    ej medlem längre
Men det är ju positivt både för hjärna och hjärta :)
2017-03-14

    jaybird
Ljuvligt ljus i klackarnas kör. Upphäver tyngdkraften i tiden.
En pärla.
2017-03-14

    ej medlem längre
Rörande och berörande ord komna från en klok livsnjutare!
2017-03-14

  Annaemi VIP
... men våra drömmar är ständigt unga. Fin dikt, känner igen.
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP