Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Andetag
Är som tystnaden
Fast inte helt ljudlöst
Är som om tiden
Fast inte ändlöst

Andetag
Är tecken på liv
Fast ändå inte




Bunden vers av lilla t
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-14 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
SÅ FINT SKRIVET VÄNNEN!
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t