Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad

att känna lättnad
att sucka
är lättnad

att fjärta
ger lättnad

att äta
ger mättnad


att tänka
ger tröttnad




Bunden vers av lilla t
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-14 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t