Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

error Error error

 

Fingertoppskänslans
ärliga äkta vilja 
råder inte över
den blinkande
felkodens
existens 


Den framträder allt mer
likt en tatuerad sanning 

 

 

ERROR

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-15 12:54



Bookmark and Share


  aol
Väl fångat och skaldat vännen.
2017-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Human Error, som ett band i Gävle hette.
Och som Blondie sjöng: "Accidents never happen in a perfect world".
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP