Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innan mörkret faller

 

Ett sten utan liv är,
Ensamheten

En skog utan fåglar är,
Ensamheten

Ett hav utan äventyr är,
Ensamheten

En galax utan skapare är,
Ensamheten

Solsidan
Solskenen

Aldrig besöker och flyr mörkret




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2017-03-15 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP