Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag och regnet

 

Jag!
Regent …diset!

Står ensamma i stormen

Regnet … jag!
Diset!

Kämpar ensamma mot stormen

Stormen!
Ovädret!

Slår hårt mot mej och regnet

Jag, regnet, diset
Diset , regnet och jag

Är en uppror mot världen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2017-03-15 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP