Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla roller i templet

Du är alla roller
i varornas tempel
ett oidipalt schizo
en konkret individ
född av en omnihistorisk fantasi

Tills du vet hur mycket som står skrivet på väggarna, vandrar du från hamn till hamn i en dimma som inte kan sluta lukta champagne och raklöder.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marcus B
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-03-15 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B