Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Juni. Egen bild. Hvar.


Split/Hvar, Kroatien (2018)

Upplever ögonblickets alla detaljer inandas luften ifrån kusten som fyller mina lungor, jag blunda och låter det vara evig.

På den mjuka sanden fotavtryck som jag efterlämnar de havet sköljer över, kvarstår drömmar när stegen blivit färre.

Solen sänker sig raskt i horisontlinjen, frihet råder jag lever en dag åt gången.

Skymningen nalkas det ljusblåa övergår till mörkblåa toningar, sakta uppenbaras stjärnhimlen.

Omättlig flamma växer när vågorna slår mot klipporna, oändligt glänser allt på nytt för ögat som iakttar livet ur ett annat perspektiv.




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-24 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R