Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om Shunyata


Absoluta avskapandet

Intet specielt
det som är kvar
när du blivit av med allt
som du blev lurad att ha
en fostrad vilja som försvinner
i det absoluta avskapandet
den högsta varelsen
upplysningen som flyter medströms
genom de större hjulverken




Fri vers (Prosapoesi) av Marcus B
Läst 137 gånger
Publicerad 2017-03-15 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B