Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en längtan (väntan)



jag har
mina växter
i ordning

har lagt ut
mina kort
rätt

vill att orden
ska rinna ur
min mun

och landa precis
där du kan

höra dem

förstå dem

göra något åt dem



kanske
kan man få en
hjälpande hand

av ödet

om två kvällar
i skymningstidens
bistra land



för nog finns det
en osynlig turordning
där vi tålmodigt väntat

längst fram i ledet

och önskat
och längtat

nog är det dags

att öppna upp
alla små askar
alla hemliga rum

infria dessa tankar

säga som det är



jag vill ha dig




Fri vers av Pärlemor
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-15 22:41



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, det som är viktigast är den allra största satsningen där man bara helt är i sin närvaro och visar det och satsar samtidigt 100 procent. På vilket sätt det än är.
2017-03-16

    ej medlem längre
du har skrivit en suverän dikt. men hemlisar bör man vara försiktig med. vem som helst förstår dem inte.
2017-03-16

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
kärleken är underbar
och när du fångar den i ord sådär
alla hemliga trådar som hänger mellan orden
Det är BRA
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor