Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsång till våren








Vårens ljumma vindar
smekte min vinterbleka hud

lyfte ansiktet mot solen
kände värme i kropp och själ

drog djupa befriande andetag
lyssnade på fåglarnas kvittrande

nynnade en lovsång till våren
som än en gång var mig given




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2017-03-16 12:07



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Livssglädje!
2017-03-21

  Blått Norrsken VIP
Denna underbara vår som snart nalkas. Vackert skrivet!!! Tack
2017-03-19

    ej medlem längre
riktig livsglädje i denna
2017-03-19

    ej medlem längre
Tacksamhet och glädje strålar fram i denna text!
2017-03-17

  StinaJ VIP
Vårkänslor.
2017-03-17

    ej medlem längre
Man vill liksom bara läsa mera av dina texter. Du skriver så bra. Mvh annokas
2017-03-16

    Peter Söderqvist
Livsglädje
2017-03-16

  limerick
Skön vårpoesi!
2017-03-16

  Nils-Robert
Att uppskatta det subtila och vad livet ger . Vackert finstämt.
2017-03-16

  Åsa Njunjes
Härlig känsla i denna.
2017-03-16

  aol
Så vackert skaldat,
2017-03-16

  Maria Sundelin VIP
Fint til våren
Kramar
2017-03-16

  KattenKin VIP
Vilken fin lovsång till våren, med djupare tacksamhet.
2017-03-16

  överlevaren VIP
Vårsköna ord som sprider värme!
2017-03-16

  Änglaögon
Ja äntligen är våren på kommande, igenkännande rader,
2017-03-16

    Birgersdotter VIP
Njutbar.
2017-03-16

    ej medlem längre
Befrielse! En levande text om att ta tillvara på fina stunder. :-)
2017-03-16

    ej medlem längre
Dina ord strålar av värme, tacksamhet och glädje!
2017-03-16

  Marianne Räf
Ja, våren är en skön årstid, den
är välkommen varenda år.

2017-03-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint ode till våren, den livgivande!
2017-03-16

  Gunnel Eriksson VIP
Din lovsång är vacker.
Skönt att få läsa den och
sedan gå ut och njuta.
2017-03-16

  Salvation Pepper
Fina tankar, fina vårkänslor.
2017-03-16

    ej medlem längre
Vacker hyllning till våren och livet.
2017-03-16

  Anya VIP
Jaa våren är sannerligen en gåva. Fint synsätt här.
2017-03-16

  ULJO
Fin text i tiden
2017-03-16

  M.Eta
Fint! Lika underbart varje år när våren annalkas!
2017-03-16

  Niliboy
Fin hyllning till våren!
2017-03-16

    ej medlem längre
I Fryksdalen är Våren sen,som allting annat i Sagolika sunne. Men har man gott ställt finns det prima möjligheter!!!
2017-03-16

  Öknens Ros VIP
det är något visst med våren, så härligt inbjudande!
2017-03-16

  Janina Kaminska
Magiska ord målande, hoppfulla.
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP