Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att något så enkelt basalt och grundläggande kan verka som antidepressiv, lindra Crohns sjukdom och alzheimers.


Känn jorden

Il faut cultiver notre jardin
Odla din trädgård
Lämna alla bekymmer
Bakom dig

Känn jorden
Doften av mull
Harmonin
Att vara ett med Moder jord

Rör med dina händer
I ren antidepressiv mikrober
Cytokin nivån Seretoninhöjande
Naturens egen Prozac

 




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2017-03-17 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP