Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själskrigare

där inne,
längst in i en vrå
häckar en skärva,
av en grådaskig själ
som en liten smaklös
munsbit

allt som är kvar

efter alla år av
skit
slit och dynamit

allt som är kvar

Askan flagnar
av själen
faller likt sotade snöflingor
i virvlar
som om någon dansar,
dansar,
utan takt och känsla
helt fritt
fast ändå
begränsat
av tidsbesparingen

alla år som gått
ätits upp
spått
spe
le

snälla le
le åt eländet
vinka
tacka och le

Jag log,
log så äppelkinderna
kroknade
log åt hela skiten
åt dig,
dynamiten

livet stannar plötsligt upp
när man så sakteliga inser
att man just dragit högsta vinsten

en möjlighet
att börja på nytt
ett nytt ark
i livet
att stämpla
upp
en ny stig
med nya erfarenheter

utan dig!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-17 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t