Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget särskilt alls

 

 

strosande och gnolande

i ensamhetens älvdal

ser jag mig nyfiket omkring

 

skuggspel på

lakansvita

bländande ytor

en solskensdag

som denna

 

barmarkslängtan fram emot

snödroppsknoppar

och

björklövsknyten

vecklande ut

sitt lila till liv

 

 

 

 

.

 

 

.

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-18 15:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Finns det någon underbarare årstid än den nordiska våren???

Gillar!!!
2017-03-23

  Fredrik P. VIP

Ja, det blir kanske även en vår i år
på dina kända breddgrader.
2017-03-18

  KYREUS of Sweden
Vackra
ögon-blicks-bilder.
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg