Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pres(en)tation?

Alla på kursen skulle presentera sig.

När det blev min tur skrev jag; "?", till vänster på svarta tavlan
och längre bort till höger; "!"

Mitt liv började så här, sa jag och pekade på "?"
Jag ritade punkter efter "?", och sa att det var min utveckling.
Nu är jag här, sa jag, och pekade på "!"

De flesta som lyssnat såg ut som "?"
Kanske deras utveckling inte kommit riktigt igång ännu?

Andra såg ut som "!", och var kanske mer på min nivå.

-Om kursen blev lyckad för min del?
Nej, den blev nog inte lyckad för någon,
men den var betald och det var en rätt trevlig period.
Lärorik på flera sätt, men kanske inte på de avsedda.




Övriga genrer av Anita Hanssen
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-19 09:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skönt med någon som verkar tänka, först, också. Andra är fina i vedboden.
2017-04-14

    Lars J
Så bra! tycker om!
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen