Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andaktsstund

träden
står tysta
utanför mitt fönster
tidig morgons bleka ljus
söker sig in
mellan stammar
skapar skuggor
som skiftar i skogens mörkgröna
dämpade toner
grenar rör sig mjukt
knappt skönjbart
i den svaga vinden

dina lugna andetag
innan du vaknar




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-19 11:30



Bookmark and Share


  Änglaögon
En vacker stund.
2017-03-19

  Maj-Lis VIP
Vackert
2017-03-19

  Per Rydberg
Stilla, meditativ morgondikt, mycket vacker. Tack!
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP