Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Österländsk filosofi har mycket att lära för oss västerlänningar. Rummet speglar oss och vi speglar rummet.


Feng shui

Inreder mitt inre
Rengör mina mörka rum
Öppnar mitt sinne
Talar till det som är stumt

Rengör vasen
Sätter färska blommor i
Det gnistrar i glasen
Sköra transparenta vi

Inreder med ljus och harmoni
Söker det enkla och rena
Ger mig mening och frid
Sköna harmoniska vi

Levande vibrerande chi
Kontraster som samverkar
Väger upp i balans
Skörda speglingar vi







Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-19 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP