Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så mycket internet hat där ute att man blir mörkrädd


Myriad Caesars

total totalitarian torment
the id's hate freely in open light
innumerable stabs among myriad Caesars




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marcus B
Läst 169 gånger
Publicerad 2017-03-19 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B