Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bodde under några månader i ett koreanskt tempel.


Flygande grisar

Har nog alltid aldrig kommit över
denna längtan att fly
här finns flygande grisar
här finns en himmel för alla svaga sinnens ting
här finns inga förklaringar för de som stretar
ingen brygd för de som lider
bara eldblommor från de vars sökande slutat




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marcus B
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-19 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B