Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir poet igen när du är med mig

Jag blir poet igen när du är med mig
tankarna svallar och slår mot min bröstkorg
mäktig som havet och stark som klippan
plötsligt väcks något i mig
ett sovande lejon som sjunger till månen

Längtan att hålla dig intill mitt bröst
med mina fingrar lekandes i dina mörka lockar
det är lugnet i kaoset som en bubbla av oss
den längtan ler i min själ

Risken finns att du dränker mig
att jag springer in i en vägg av ingenting
men nu just nu
ler jag när jag tänker på dig




Fri vers av missrjs
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-19 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missrjs