Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var poängen?

Så vad var poängen med detta experiment?
ge mig friheten för att sno den
dra den ut från under mig
låta mig krascha rakt in i vägen?

vad
fan
var
poängen?

det här är mitt liv
lim under mina sulor för här kommer jag alltid vara fast.

varför drömma, varför hoppas, varför ens tro
att jag skulle få leva på samma villkor som andra

"du kan göra vad du vill"
men mina vingar är klippta, de har alltid varit det
du var bara för finkänslig för att berätta

Du skulle ha förberett mig,
gett mig en varning innan jag kastade mig ut
innan jag började drömma för stort
innan jag började tro att jag faktiskt var normal

Vad var poängen?

Jag fick knappt smaka på friheten, jag fick knappt leva

Tjugofem fick jag bli
nu är jag en balong som sakta töms på luft
fast på linan som sakta slaknar

Vad fan var poängen?




Fri vers av missrjs
Läst 295 gånger
Publicerad 2017-04-06 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missrjs