Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihopskrynklad tid

Tid som skrynklas ihop
Tar nästan ingen plats alls
Tvingar dagarna att springa

Och även när tussilagon blommar
Hinner jag bara halvägs ifatt
Skyndar mig att minnas vilket år det är
Skrynklar ihop ännu ett kalenderblad
För att hinna sova innan det blir dag igen

Plockar in våren
Städar ut vintern
Väntar in sommaren
Hoppar av i farten








Fri vers av orbis tertius
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-19 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius