Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp för avståndet mellan tåg och plattform!

Se upp!

Avstånd, glapp, tomrum och stup

Se upp för dem.

 

Och passa dig!

Hamna inte mellan stolar, i skottlinjer eller på klagomurar.

 

Fötterna ska stå på jorden eller vila på skrivbordet.

 

Men framförallt

Se upp för avståndet mellan tåg och plattform!




Fri vers av orbis tertius
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-10 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius