Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


Vad väntade hon på?

Hon ägde ingenting mer än kläderna hon bar och meningarna hon formulerade.

Men rik var hon; orden behärskade hon allt bättre och skorna skulle hålla för ytterligare många hundra mil.

När snön började falla satte hon sig till ro en bit ifrån köpcentrets belysta entré.

Vad väntade hon på?




Prosa (Novell) av orbis tertius
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-14 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius