Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av de liv som flytt

Jag har en parfym för varje relation som runnit ut

Och kärleksbrev som fortfarande brinner i byrålådan

 

De jag drömmer om på natten är dem jag aldrig fick

Levande i tanken tack vare att jag aldrig behövde tröttna på dem

 

Och på alla hjärtans dag firar jag friheten i att vara själv

Att få tänka mina egna tankar

Att få återuppta de tankebanor som legat på paus i ett halvt liv

Att slippa lyssnandet och stöttandet, lirkandet och tillrättaläggandet. 

Att vara min egen stöttepelare.

 

För är det någon som behöver mig, så är det jag. 

 

 

Och när jag saknar dem

Luktar jag på deras parfym

Och minns det fina

Det räcker

 




Fri vers (Fri form) av orbis tertius
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-14 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius