Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakgrundsväder

Tystnaden lystrar

Jag känner det osagda

 

Men slasksmältet stör




Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-05 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius