Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Matematisk fråga

Spåret låter. En Solkurva. Solkurvan pekar uppåt.
På ena sidan spåret, ligger en hel drös med tidningar, skvallertidningar, som hon kan umgås med. För en tid.
På andra sidan spåret, sitter hennes familj, och väntar, på att hon skall besöka dem, ett Vägskäl. Hon behöver kanske inte välja? Hur mycket tid, tänker hon spendera med vardera av dem?




Bunden vers av Mim
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-20 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim