Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miniporträtt







Går framåt

men vänder mig ofta om

för att se

var jag har gått




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-03-20 12:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Eller bara stanna på stigen och se sig omkring...kram
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Klokt.
2017-03-22

  StinaJ VIP
Visdomens spår
2017-03-21

  lila fjäderblomman VIP
klokt och bra.
2017-03-21

  Eva Helene VIP
Ja, det gäller att stanna upp ibland och inte bara rusa på, då kan man förirra sig i tillvaron. Fint!
2017-03-21

  överlevaren VIP
Klok strategi!
2017-03-21

  Annaemi VIP
Så rätt, att veta var man kommer ifrån och vart man är på väg. Fin tanke att kunna se tillbaka, tänkvärd dikt!
2017-03-21

  Gunnel Eriksson VIP
Utvärdering för att ta lärdom är
alltid bra.

2017-03-21

  Salvation Pepper
Man måste ju lära sig vad som var bra, för framtiden.
Gott!
2017-03-21

  Blått Norrsken VIP
En trygghet för att säkra sina steg . Bra!!!
2017-03-20

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vi går väl framåt - men inte utan våra minnen!
2017-03-20

  Maria Sundelin VIP
Stigfinnare
Kramar
2017-03-20

    Peter Söderqvist
Träffsäker betraktelse som säger så mycket.
2017-03-20

    ej medlem längre
Förnuftigt sätt att tänka!
2017-03-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänk! Att alltid köra på, är inte det bästa. Tillbakablickar är alltid bra.
2017-03-20

  Öknens Ros VIP
ibland måste man blicka bakåt för att kunna se framåt.
2017-03-20

  ULJO
Sund reflektion på tillvaron.
2017-03-20

  M.Eta
Ibland behöver man se så man inte leds on på villostigar! " Framåt marsch"!
2017-03-20

  Marianne Räf
Kan ju va´ bra å kolla att man ej missat nått. Av det man passerat.
2017-03-20

    ej medlem längre
Ja, orientering i tillvaron är viktig. Det kan också vara gott att se hur långt en faktiskt har kommit och njuta av de olika, numera spirande fröna, som en har planterat, vårdat ömt och lämnar efter sig till nya vandrare att njuta av.
2017-03-20

    ej medlem längre
Ibland måste man gå baklänges in i framtiden....för att se ordentligt.
2017-03-20

  Anya VIP
Precis. Vart har man egentligen gått? En intressant frågeställning.
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP