Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur morgondagens AT

Flyttade ju hit
Norröver, till Alingsås
I hopp om tystnad

Men nästan var dag
Oväsen och brummande
Hit, dit, tillbaka

Ändå verkar det
Att det är vi som stör dom
Kraxade kajan





Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-20 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius