Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens fotspår







Vänskap är som fotspår
på gemensamhetens strand

en del är ytliga
försvinner vid minsta våg

andra är djupa
klarar höga vågor







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-03-21 12:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
INSIKTSFULLT!
2017-03-24

  Janina Kaminska
Bra tankeväckande dikt!
2017-03-22

    Dan Myrbeck
Vackert-tänkvärt
2017-03-22

  Maria Sundelin VIP
Så fin liknelse

Kramar
2017-03-22

    Dittan
Så fint beskrivet!!
2017-03-22

  överlevaren VIP
Bra liknelse!
2017-03-22

  Annaemi VIP
Fin bild av vänskap, fin dikt.
2017-03-22

  Niliboy
Ja, man känner många men några betyder mer för en!
2017-03-22

  Blomma-Stjärna VIP
djup vänskap är guld värd - men ytlig vänskap på gemensamhetens tillfälliga strand är också värd - åtminstone ett tack och ajö med ett leende!
2017-03-21

  StinaJ VIP
En mycket bra text om vänskapsband. När svårigheterna visar sig så visar det sig också vem som är en riktig vän.
2017-03-21

  lila fjäderblomman VIP
Fint.
2017-03-21

    Peter Söderqvist
Vågor och sand. Fina metaforer.
2017-03-21

  Änglaögon
Så är det nog, fint fångat.
2017-03-21

  Eva Helene VIP
Känner igen mig så väl i dina ord och tankar här! Fint!
2017-03-21

  ULJO
Som taget ur det verkliga livet
2017-03-21

    ej medlem längre
De ytliga är inte värda att satsa på. Den som upphör att vara vän har aldrig varit det, heter det i ett ordspråk!
2017-03-21

    ej medlem längre
Sanna vänner är guld värda!
2017-03-21

  Öknens Ros VIP
ytliga "vänner" kan man vara utan.
2017-03-21

  M.Eta
Bra jämförelse, det gäller att välja rätt!
2017-03-21

  Marianne Räf
Fint om vänskap ! :)
2017-03-21

  Anya VIP
Så är det sannerligen. Det är en gåva att ha goda vänner. Själv har jag brutit med några vänner under åren. jobbigt men ibland har man inget val.
2017-03-21

  Rise Little One
En sann beskrivning om olika typer av vänskap!
2017-03-21

  Nils-Robert
Å så fin metafor om livets vänner.
2017-03-21

    ej medlem längre
Jättefin liknelse!
2017-03-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Bevare oss för ytlig vänskap. Den har inget värde. Bra och tänkvärt diktat.
2017-03-21

  Salvation Pepper
Du väcker tankar på livets alla spår som lämnats kvar. Gäckande eller välsignande.
2017-03-21

    ej medlem längre
Så sant och ljuvligt uttryckt! <3
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP