Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunglaserat

När jag serverar maten
från föräldrarna ärvda
brunglaserade ganska fula
uppläggningsfat

en trygg känsla av
att mina föräldrar
äntligen ger mig
det jag behöver

ett slags nutida
helande
av ett dåtida sår




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-21 20:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text om starka minnen ..kram
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Ja, ibland gör en servis
en vis.
2017-03-22

  Salvation Pepper
Bra berättat med klokhet i sista versen.
2017-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om försoningens och läkandets tid!
2017-03-22

  Blomma-Stjärna VIP
kompassen är riktad mot ett sant helande ( bakåt och framåt, uppåt och nedåt och runt!) - Fint så!
2017-03-21

    ej medlem längre
Gårdagens saknad fyller dagens behov.
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP