Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINSMAKARE - tanka

Feta spyflugor

solar på vitputsad vägg

spindlar iakttar

osynliga i dörrkarm

sugna på delikatess

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-31 17:49



Bookmark and Share


  ULJO
Så bra skildrat
2017-04-03

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2017-04-02

    ej medlem längre
jag känner riktigt hur saliven rinner till på de där sugna små... uja, jag har fobier mot just spind.... men din text är exakt iakttagande, och lika precist skuret i vitan! habilt, som alltid... tack.
2017-04-01

  Petter Wingren
Fin ögonblicksbild i mikrokosmos appliserbar på makrokosmos
2017-04-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
gottigottgott:)
2017-04-01

  M.Eta
Ja, nu vaknar naturen på gott och ont! Dramakomisk text!
2017-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är det dags för dessa kryp...tur att katten vår gillar att fånga dem och äta upp dem...kul tanka...:-)
2017-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Den som vill ha något gott måste invänta rätt tillfälle!
Bra skriven Tanka.
2017-03-31

    ej medlem längre
Dramatik i naturen.
2017-03-31

  Marianne Räf
Mums, för baddare !!!!
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP