Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan morgonljuset tänds...

 

Känner

hur dina sovande

andetags lugna bris

 

doftar kärleksminnen

från ditt hjärtas bark

 

vill bara kyssa in mig

till dina drömmar

  

och möta

morgonljuset

 

i dina vackra

ögons glans

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-24 09:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert!
2017-09-02

  Nils-Robert
Så mysig dikt om uppvaknandet tillsammans.
2017-03-26

  Bo Himmelsbåge
Vacker o sensuell Kärleksdikt!

Fint!
2017-03-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och vackert diktar du om morgonens längtande kärlek.
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Så vackert o härligt skrivet!
2017-03-24

  Lars Hedlin
Sinnligt varmt vackert :) Berör inom :)
2017-03-24

    ej medlem längre
Så sinnligt vacker är din dikt.
2017-03-24

  Rise Little One
Varma och mysiga känslor innan gryning kommer...
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP